BRASSERIE DE WITTE MOLEN

BRASSERIE DE WITTE MOLEN

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 82 beoordelingen
14 aug 2018 om 21:04 Super lekker! Voor herhaling vatbaar!
9 aug 2018 om 20:59 Lekker eten, sneller geleverd dan oorspronkelijk gemeld. We hadden wat schrik want het is toch wel wat meer dan je anders uitgeeft bij een bestelling maar we zijn aangenaam verrast! Top en zeker voor herhaling vatbaar!
6 aug 2018 om 0:38 zeer goede kwaliteit en perfecte levering voor herhaling vatbaar
5 aug 2018 om 9:45 Heel lekkere vispanntje en steak netjes verpakt en heel warm geleverd ik ga zeker nog bestellen
5 aug 2018 om 0:28 Goede kwaliteit, en zeer warm gebracht
4 aug 2018 om 19:53 Misschien een tip Iets meer stoofvlees . Voor de rest was alles top in orde Wij zijn heel tevreden !
29 jul 2018 om 21:07 Geen klachten. Snel geleverd en zeer lekker
26 jul 2018 om 20:53 Eerste keer besteld bij jullie en we waren aangenaam verrast! Super lekker, alles was warm, frietjes krokant, frisse groentjes en we waren zeker voldaan! De puree was ook heerlijk! Wij gaan hier vaker bestellen ! Bedankt
23 jul 2018 om 2:07 Meerdere keren besteld, blijft top. Doe zo verder!
16 jul 2018 om 11:59 Heel lekker en verzorgd! Vriendelijke levering te Belsele. Gaan we zeker nog bestellen. Enkel jammer dat er om minstens 60€ moet besteld worden voor gratis levering aangezien we maar met 2 personen zijn. Maar het was zeker tiptop in orde!
9 jul 2018 om 2:07 Geen,alles was heel goed
17 jun 2018 om 17:08 Super lekker eten ! Alles was goed warm nog ! Ga daar nog bestellen . keep up the good work !